Despre

Câteva dintre informaţiile de aici se regăsesc şi în „Manifest”. Ce pot să zic:
mă cheamă Ion Ambrinoc, sunt un râmnicean (sărat) printre străini (după patru ani printre buzoieni, trăiesc în Oxford 6 luni pe an), am 20 de ani, am absolvit Colegiul Naţional „Bogdan Petriceicu Haşdeu” (pentru că limba română este o limbă fonetică) din Buzău, iar acum am terminat anul al II-lea la matematică, la University College, Oxford. Cele mai mari realizări: de două ori argint la naţionala de mate, permisul de şofer, hazul de necaz, faptul că-s aici şi oamenii pe care i-am întâlnit, despre care voi mai povesti pe parcurs.

Fiindcă îmi propun să fac un blog mai serios decât precedentul (pe care l-am ţinut din 2007 până prin 2009), în care să fiu mai puţin miştocar sau copil, nu prea am chef să umplu porţiunea asta de internet cu elucubraţii adolescentine sau cu poezie / filosofie de baltă. Nu-s nici poetul Gării de Nord, nici un Nietzschenhauer de cartier, şi dacă nu o să am ceva relevant de scris, nu o să scriu.

Reguli de bună purtare: eu sunt Dumnezeu aici, pot să fac ce vreau cu blogul meu. Nu pot să trăznesc pe nimeni, nu mă supăr dacă îmi semnalezi că am făcut vreo prostie, dar dacă creezi discuţii de tipul „door of the tent” nu pot decât să te trimit în spam. Nu mă doare mâna. Oricum, pe parcurs o să îţi dai seama că, în ciuda aparenţelor, sunt un om destul de rezonabil.

Dragă cititorule, nu pot decât să îţi urez şedere plăcută pe colţul meu de net.

Reclame

Un răspuns to “Despre”

  1. Avand in vedere ca nu detii nicio pagina de contact, imi cer scuze, dar as avea o rugaminte la tine pe care o sa mi-o exprim aici. Doresc sa aplic si eu anul acesta in UK, la mate cu economie, si avand in vedere simplul fapt ca personal statementul tau te-a aruncat fix in „bratele” Oxfordului, as dori sa te rog frumos sa mi-l distribui putin si mie, cu siguranta daca doresti si poti acest lucru. Si nu-ti fa probleme, materia mea cenusie, nu prea vasta de altfel, nu-mi va permite sa copiez nimic, stiu ca e strict interzis. Ti-as multumi anticipat, dar prefer sa-ti multumesc la urma. O zi faina!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: